Copil de 12 ani, băgat într-o cușcă de sârmă de către colegi. A fost umilit de multiple ori de către elevii din școală. Inspectorul școlar nu a intervenit


Bullying-ul a scăpat de sub control în mai multe școli din România. Un minor în vârstă de 12 ani a fost băgat într-o cușcă de sârmă și umilit de proprii colegi. 

Situația revoltătoare a avut loc la o școală din Bacău. Un copil de 12 ani a fost agresat și umilit frecvent, de mai bine de un an de zile de colegii din școală. Ultima agresiune a avut loc pe data de 3 februari, când copilul a fost lovit peste față de doi elevi, agresiune care s-a soldat cu 3 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal, notează Antena 3CNN

Aceasta face parte dintr-un șir lung de agresiuni, două dintre ele petrecute anul trecut, când 4 elevi minori l-au bătut și aruncat într-un tomberon din spatele școlii. A urmat o altă agresiune în care elevul a fost băgat într-o cușcă de sârmă din curtea primăriei și filmat de agresor cum este umilit.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu a luat nicio măsură după aceste agresiuni. Abia ieri, 6 februarie, a trimis o echipă la școala din Comuna Parincea, Județul Bacău, pentru a vedea ce s-a întâmplat.  

Părinții, disperați, explică ororile prin care este nevoit să treacă copilul lor. Aceștia îl acuză pe inspectorul școlar județean că nu a făcut nimic să oprească aceste agresiuni. Mama explică, cu lacrimi în ochi, ce a văzut pe imaginile filmate chiar de unul dintre agresori în 2022, când copilul ei a fost umilit ca un câine. Femeia susține că este sătulă de situație și cere ajutorul autorităților să încheie odată acest calvar.

Comentarii Facebook