Ce se petrece azi în țară, după noile restricții anti-COVID. George Simion, liderul AUR tocmai a făcut anunțul


După ce ieri au avut loc proteste în mai multe orașe ale țării, liderul AUR, George Simion a anunțat ce se va petrece azi în țară. Din cauza noi restricții impuse de către autorități, mii de oameni au ieșit noaptea trecută în marile orașe din țară pentru a protesta.

Un nou protest împotriva restricțiilor impuse de autorități

Mii de persoane au ieșit noaptea trecută în mai multe orașe precum, Constanța, Timișoara, Brăila, Galați, Pitești și București pentru a protesta împotriva Guvernului dar și a noilor restricții impuse de către autorități în scopul limitării efectelor pandemiei. Atât în Capitală cât și în mai multe orașe ale țării, cetățenii au pornit într-un marș pe străzile orașelor pentru a-și striga nemulțumirea cu privire la interzicerea circulației după ora 20:00 dar și închiderea magazinelor la ora 18:00.

Liderul partidului AUR, George Simion și-a anunțat toți simpatizanții pentru a participa astăzi, la proteste față de noile restricții impuse de către autorități. Într-o postare pe rețelele de socializare, George Simion a catalogat aceste noi măsuri ca fiind drept ”aberante”, chemând sprijinul poporului în protestul care va avea loc astăzi.

Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restrcițiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă”, se arată în mesajul postat de către liderul AUR.

„E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre”

În aceeași postare, liderul AUR îi invită pe români astăzi, la ora 17:00 să protesteze afirmând că ”e timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre” din cauza acestor restricții ”aberante”.

Mâine (n.r. astăzi) la ora 17:00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastră, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, mai afirmă acesta.

Invitația acestuia este pentru toți cei nemulțumiți de restricțiile impuse, cerându-le să se adune în fața sediilor prefecturilor din orașele în care locuiesc. George Simion vine și cu o garanție cu privire la amendarea protestatarilor, afirmând că „avem dreptul constituțional la protest. Nu mai suntem în stare de urgență. Dacă respectăm regulile, jandarmii nu au de ce să riposteze”. Această postare a lui George Simion a venit ulterior după ce oamenii mai multor orașe din țară au ieșit să protesteze.


Comentarii Facebook