Ce măsuri a luat Jandarmeria Capitalei, după ce un jandarm a zgâriat intenționat o mașină lăsată în mijlocul drumului pe avarii


Trei jandarmi sunt cercetați disciplinar după incidentul în care o mașină parcată neregulamentar a fost zgâriată intenționat de unul dintre ei. Jandarmeria Capitalei a anunțat că va sesiza Parchetul Militar privind fapte de natură penală. 

Vezi și: VIDEO - Imagini cu momentul în care un jandarm zgârie intenționat o mașină oprită pe avarii. Șoferul păgubit: „Am rămas stupefiat”

Trei jandarmi din Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar în urma incidentului în care o maşină parcată neregulamentar, în zona Cotroceni, a fost zgâriată intenţionat de şoferul unei autospeciale a Jandarmeriei Capitalei. „Există suspiciuni rezonabile privind săvârşirea unor fapte de natură penală, în urma cărora unitatea noastră va sesiza Parchetul Militar”, a precizat Jandarmeria Bucureşti, subliniind că nu tolerează astfel de comportamente, relatează news.ro.

Ce au surprins camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi făcute publice, se vede cum şoferul autospecialei de Jandarmerie scoate mâna pe geam şi zgârie o maşină parcată neregulamentar. Vineri, 24 februarie, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a transmis că, în urma verificărilor făcute, la nivelul unităţii s-a dispus cercetarea disciplinară prealabilă pentru trei cadre militare.

Există suspiciuni rezonabile privind săvârşirea unor fapte de natură penală, în urma cărora unitatea noastră va sesiza Parchetul Militar. Jandarmeria Capitalei va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele de care dispune, instituţia noastră fiind prima interesată de clarificarea situaţiei şi de luarea măsurilor legale care se impun. Nu tolerăm şi nu ne onorează astfel de comportamente şi depunem eforturi instituţionale continue pentru eliminarea unor astfel de situaţii, prin analize, studii şi verificări interne. Reiterăm faptul că nu vom tolera niciodată vreo abatere de la normele şi principiile deontologice care guvernează funcţionarea instituţiei noastre”, a arătat sursa citată.Comentarii Facebook