Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Un pod din beton a fost furat în întregime într-o noapte: „Podul de piatră s-a furat, nu s-a dărâmat”


Situație de-a râsul-plânsul într-o localitate din Suceava, unde un pot provizoriu din beton a fost furat în întregime. 

Un pod provizoriu, compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime și amenajat în zona localității Luncușoara, a fost furat în totalitate de pe axialul Suceava-Iași. Construcția avea două rânduri de câte șase tuburi de beton și ca suprastructură pământ și pietriș. 

S-a furat un pod”, a spus C. Dascălu, reprezentat al Autotehnorom, firma care a amenajat podul provizoriu și care a executat lucrarea noului pod. Acesta a explicat că cel mai probabil tuburile au fost furate cu un excavator care ar fi avut lipită o inscriptie cu numele firmei – Autotehnorom, tocmai pentru a nu atrage atenţia.

Reprezentatul Autotehnorom a adăugat că excavatorul ar fi fost închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor, rămânând şi în prezent cu inscripţia respectivă. „Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile”, a mai declarat el, menţionând că operațiunea a fost surprinsă şi filmată de vecini. Tot localnicii au fost şi cei care au anunţat ce se întâmplă la 112.

Potrivit News Bucovina, tuburile au fost găsite la un localnic care locuiește în apropiere. „Podul de piatră s-a furat, nu s-a dărâmat”, a concluzionat reprezentanul firmei de construcții. A fost depusă plângere penală în acest caz.


Comentarii Facebook