VIDEO - Imagini cu momentul în care un jandarm zgârie intenționat o mașină oprită pe avarii. Șoferul păgubit: „Am rămas stupefiat”


Incident şocant cu un jandarm, în cartierul Cotroceni din București. Omul legii se află în maşina de serviciu, iar când a trecut pe lângă un autoturism parcat în mijlocul intersecţiei, care era pe avarii, a scos mâna pe geam şi a zgâriat maşina.

Un șofer a parcat miercuri, 22 februarie, pe o stradă din cartierul Cotroceni. A lăsat mașină pe avarii câteva minute, iar când s-a întors, a găsit-o zgâriată. Proprietarul mașinii spune că a cerut imagini de pe camerele de supraveghere din zonă. Așa a văzut că mașină i-a fost zgâriată de cineva din mașina Jandarmeriei.

Omul păgubit spune că va face plângere la Poliţie. Imaginile au ajuns şi la conducerea Jandarmeriei care anunţă că va face verificări. Horia Vlădescu, șoferul mașinii zgâriate, a vorbit despre incidentul prin cae a trecut și a precizat că va cere despăgubiri în instanță, notează Antena 3 CNN. 

Am avut o urgență. Nu aveam unde să opresc mașina. Am lăsat-o unde o vedeți în filmare. Am pus avariile, numărul de telefon în parbriz la vedere, am intrat unde aveam treabă. Când am ieșit, am observat pe laterala dreaptă a mașinii o zgârietură de la un capăt la altul. Am încercat să fac eu rost de niște imagini din zonă, să văd ce s-a întâmplat. După ce am făcut rost de ele, am rămas stupefiat de ce am putut să văd. Nu este posibil ca un reprezentant al unei instituții de stat să vandalizeze bunurile cetățenilor pe care ar trebui să îi protejeze”, a povestit șoferul. 

Era foarte simplu, dacă a fost deranjat de mașină, să cheme Poliția Locală, să cheme Poliția Rutieră, să aplice legea. Dar nu să fie un huligan în mașina pe care o plătim noi ca și contribuabili. Cu tot ce putem noi să plătim, pensii speciale, sporuri de risc. Ce risc avea domnul jandarm? Să îl prind să văd că mi-a zgâriat mașină? Ce înseamnă asta? În ce țară trăim?”, se întreabă acesta. 

Am luat legătura cu avocații mei. Aceștia m-au îndrumat spre Poliție să formulăm o plângere penală pentru distrugere. Sunt foarte curios dacă colegii jandarmului care a zgâriat mașină au scris în raportul lor de închidere de zi ce s-a întâmplat. Dacă nu, este cu atât mai periculos cu cât au fost trei jandarmi, din ce se vede în filmare, și niciunul nu a spus nimic. Asta înseamnă că lucrurile astea se întâmplă în mod constant”, a adăugat șoferul păgubit. 


Comentarii Facebook