Luni 26 Septembrie

Caz șocant! Un bărbat din Irlanda și-a dus unchiul mort la oficiul poștal pentru bani


Un bărbat mort a fost adus la un oficiu poștal pentru a-și „ridica” pensia. Nepotul acestuia susține că era convins că unchiul său este viu. Incidentul cutremurător a avut loc vineri, 21 ianuarie, la oficiul poștal din orașul Carlow, Irlanda. 

Angajații de la magazinul în care funcționează oficiul poștal, din County Carlow, Irlanda, au fost șocați când s-au trezit în față cu cadavrul lui Peadar Doyle, un bărbat de 66 de ani, vineri dimineață, potrivit Irish Independent.

Polițiștii care investighează fapta bizară spun că Declan Haughney nu i-a provocat moartea unchiului său, însă acesta se confruntă oricum cu furia comunității.

Potrivit martorilor, Declan, de 40 de ani, era unul din cei doi bărbați care sprijineau corpul lui Doyle de tejghea. Când un angajat a devenit suspicios și a întrebat dacă acesta nu se simțea bine, cei doi au spus că Doyle tocmai făcea un atac de cord și i-au lăsat corpul la pământ.

Declan Haughney, care este acum acuzat că a încercat să-și fraudeze unchiul, a spus: „De ce aș vrea să-mi jefuiesc unchiul? Am 40 de ani, da, nu sunt un copil, nu sunt un tânăr. Nu sunt omul acela care să între cu un om mort la oficiu pentru a-i lua banii”.

Publicația Irish Independent relatează că în aceeași dimineață, Declan Haughney ar fi încercat să ridice singur banii pensionarului, dar n-a avut succes. Angajații i-au spus că domnul Doyle trebuie să-i ridice personal, iar nepotul s-a întors mai târziu, cărând cadavrul cu ajutorul unui prieten.

Bărbatul acuzat refuză să-și recunoască vina

Declan Haughney crede că este acuzat pe nedrept de o fărădelege, pentru că oamenii din oraș știu că anterior a furat bani de la mătușa lui. Poliția a confirmat că nu există dovezi care să sugereze că pensionarul a murit în circumstanțe suspecte, iar ancheta lor se concentrează acum asupra modului în care a fost tratat cadavrul său.

Întreaga comunitate regretă moartea lui Peadar Doyle, care a fost descris drept „un bărbat și un vecin amabil”. Vecinii lui au declarat pentru Irish Independent că sunt în „șoc total” după tragedie.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că autopsia a fost încheiată, dar rezultatele nu sunt făcute publice din motive operaționale. „Poliția investighează toate circumstanțele în care cadavrul unui bărbat a fost dus într-un sediu comercial din zona Carlow, în dimineața zilei de vineri, 21 ianuarie 2022”.

Sursă foto: Irish Independent

Comentarii Facebook