Joi 15 Aprilie

Caz de filme în România: Cadavrul unui bărbat suspectat că și-a ucis soția, găsit plutind în râu


Pompierii din cadrul ISU Bacău au descoperit, marți dimineață, trupul neînsuflețit al unui persoane în râul Bistrița. Cadavrul se că ar fi al unui bărbat care şi-a ucis soţia în urmă cu două săptămâni.

Crima s-a produs în seara zilei de 21 ianuarie 2020, atunci când un bărbat a sesizat la 112 că prietenul său l-a sunat şi i-a povestit că şi-a ucis soţia şi că se va sinucide sărind în râul Bistriţa, în zona podului din cartierul Şerbăneşti a municipiului Bacău.

Forţele de ordine ajunse la faţa locului au început căutările bărbatului şi au descoperit în zonă maşina acestuia. În interior se afla cadavrul soţiei sale, cu care se afla în divorţ, potrivit Agerpres.

Suspectul crimei a fost căutat fără rezultate, iar de a doua zi au început căutările în râul Bistriţa, cu ajutorul scafandrilor din Bacău şi Neamţ. Marţi, trupul unui bărbat a fost găsit de scafandri în râul Bistriţa, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru efectuarea necropsiei.

Medicii de la IML urmează să stabilească identitatea bărbatului găsit în râu, respectiv dacă este suspectul crimei din seara zilei de 21 ianuarie 2020, dar şi cauza decesului acestuia. 

Comentarii Facebook