Cât câștigă Leonard Doroftei în Canada, unde a plecat după ce românii l-au făcut cerşetor: ”Lucrez de luni până luni, fără pauză”


Leonard Doroftei lucrează în Canada de luni până luni pentru a avea un train decent. Fostul campion de box a părăsit România, fiind dezamăgit de celebrul scandal din jurul pub-ului său din Ploiești și de faptul că a fost făcut cerșetor.

Fiul acestuia a devenit milionar în Canada, fiind implicat în afaceri imobiliare, dar Leonard Doroftei vrea să lucreze pentru că este un om mândru.

Leonard Doroftei muncește în continuu în Canada, iar la finalul lunii se alege cu o sumă de aproape 4.000 de euro. ”Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3400-4000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a spus Leonard Doroftei, potrivit GSP.

Cum a devenit milionar fiul lui Leonard Doroftei

Adrian, băiatul lui Leonard Doroftei, locuiește în Canada împreună cu părinții lui și a devenit milionar de pe urma investițiilor în imobiliare.

Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a spus Adrian Doroftei, în urmă cu un an, pentru BZI.

Leonard Doroftei primește bani și de la statul român

Pe lângă salariu, Leonard Doroftei mai primeste bani și de la statul român. Vorbim despre banii de la Agenţia Naţională pentru Sport, de unde primeşte o rentă viageră de 9.232 de lei, scrie Prosport.

Fostul campion este și acum supărat de modul în care a fost evacuat din spațiul din Ploiești, unde avea un bar chiar la intrarea în stadionul ”Ilie Oană”. Terenul pe care și-a dezvoltat afacerea era al Primăria din Ploiești, iar termenul de închiriere s-a schimbat peste noapte de la 25 la 10 ani, după spusele lui Doroftei.

Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi (n.r. antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, declarat Leonard Doroftei, în trecut.

Comentarii Facebook