BMW decapotabil transformat în Ucraina în mașină de exterminat invadatori - VIDEO


Un BMW decapotabil a fost transformat într-un oraș din Ucraina în mașină de exterminat ruși. În portbagaj a fost montată o mitralieră, pentru a ataca în viteză forțele rusești.

Guvernatorul regiunii Nikolaiev (sau Mykolaiv, sudul Ucrainei), Vitali Kim, i-a făcut bolidul cadou unui polițist, scriu ucraineniipe rețelele de socializare.

Vitali Kim este extrem de popular în Ucraina, acesta având origini coreene, și impresionează opinia publică de peste tot prin curajul lui nebun. Gvernatorul și-a păstrat calmul și când regiunea Nikolaiev era înconjurată de trupele ruse. Ăn cele din urmă, forțelor sale armate i-au respins pe ruși și au recuperat aeroportul. El a povestit amuzat într-un clip difuzat de Radio Europa Liberă cum decurg ostilitățile și cât de înfometați sunt combatanții ruși care, rămași fără echipamentele de luptă, au luat-o la goană, pe jos, pe unde au apucat, prin pădure sau prin localități. ”Dați-le de mâncare și predați-i armatei”, le spunea el cetățenilor într-un clip cu subtitrare în engleză (video la finalul textului).

Ultima lui glumă a fost că a pregătit ”50 de autobuze pentru transportul prizonierilor”.

Comentarii Facebook