Asistentă care lucrează cu pacienți cu coronavirus, hărțuită de vecini: Mi-au aruncat clor pe ușă


O asistentă din Galați, care lucrează la Spitalul Boli Infecțioase este terorizată de vecini pentru că lucrează cu pacienți cu COVID 19.

Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afara din magazinul bocului, doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infecțioase! Ce să înțeleg.... E discriminare????”, a relatat Mihaela, pe Facebook.

Postarea are sute de comentarii, în care oamenii o susțin pe asistentă:

”INADMISIBIL !!! INCALIFICABIL!!!! NEMAIAUZIT!!! Acum cand ar trebui sa fim tot mai uniți și mai ales sa nu știm cum sa ne comportam mai bine cu cei care lupta pentru sanatatea noastra.......!!!????INCALIFICABIL!!! mai mult decat RUȘINOS PENTRU COMUNITATE!!!”.

”Asta e gradul de cultura și de civilizație a românilor!!! Urât, josnic gest făcut de niște oameni iresponsabili!!!”

”Dacă toți vecinii asistenților și medicilor din toata tara ar face așa ceva,oare cum ar fi?? Asta este încă o dovada ca suntem cu ani lumina înapoi referitor la educație. Un exemplu: în Germania cand un medic vine acasă, vecinii de la geam îl aplaudă. Nu va intimidați,doamna și faceți plangere la politie. Zile ușoare!!”.

Patronul unui magazin care a dat afară o asistentă ce lucrează cu pacienți cu coronaviurs, cercetat penal de Poliție


Comentarii Facebook