Amănunte grave pentru Laura Codruța Kovesi? Ce a spus Sebastian Ghiţă


Omul de afaceri Sebastian Ghiţă ar fi trimis Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi acasă la el, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Ghiță a amenințat până acum cu prezentarea acestei fotografii, dar numai acum a trimis-o anchetatorilor. Acuzația de mărturie mincinoasă ar viza tocmai faptul că de fapt declaraţiile Laurei Codruţa Kovesi potrivit cărora nu ar fi avut decât relaţii instituţionale cu afaceristul Sebastian Ghiţă.

Ghiță a fost audiat prin videoconferinţă în dosarul deschis ca urmare a plângerii pe care acesta i-a făcut-o Laurei Codruţa Kovesi. Fostul parlamentar, acum fugar, o acuză pe fosta şefă DNA că i-ar fi cerut bani pentru a-l aduce în ţară, din Indonezia, pe Nicolae Popa.

Laura Codruţa Kovesi va fi audiată vineri de Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, secție înființată de PSD. Fosta șefă a DNA are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Comentarii Facebook