Joi 30 Martie

Elena Udrea o terfelește pe Laura Codruţa Kovesi: Bun venit în clubul penalilor/ A primit bijuterii, genţi


Elena Udrea a spus că România merge spre ”normalitate”, după ce și Laura Codruţa Kovesi este audiată ca suspectă într-un dosar.

Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii. (...) Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară (plagiată de Kovesi, n.r), auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare.

Doamna Kovesi, şi alţii au fost duşi la DNA li s-au pus cătuşele pe mâini, şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi. (...) Doamna Kovesi aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi.

Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile. Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi. Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care le acuzaţi ca fiind incorecte. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. (...) Aş putea spune 'Bun venit în clubul penalilor!' doamnei Kovesi”, a declarat Elena Udrea, la Antena3.

Elena Udrea și-a amintit că, în urmă cu 4 ani, a depus la DNA un denunţ împotriva Laurei Codruţa Kovesi în care a relatat faptul că fosta şefă a Direcţiei a primit cadouri de la politicieni şi de la oameni de afaceri, dar şi de la ea. Fostul ministru a precizat că denunţul a fost clasat după trei zile.

Fix acum 4 ani, pe 30 ianuarie, am depus un denunţ oficial împotriva lui Kovesi la DNA, pentru că nu aveam unde în altă parte, chiar la Kovesi în curte în care am descris nu doar faptele de abuzuri pe care le făcea, dar şi pe cele de corupţie. Ea spunea că nu se întâlneşte cu politicieni. (...)

S-a dovedit nu numai că se întâlnea cu politicieni, ci primea cadouri de la politicieni şi de la afacerişti. Pe care ulterior îi acuză de fapte de corupţie fix când era în relaţii cu ei. (...) Am descris în denunţul care a fost închis de doamna procuror Moraru în 3 zile. Am făcut referire la cadourile pe care ştiu că le primea. (...) A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri pe care eu le-am cumpărat”, a declarat Elena Udrea, la Antena3, într-o încercare de terfelire a imagini fostului șef al DNA.

Udrea spune că Laurei Codruţa Kovesi a primit ”bijuterii, genţi, pe care le primesc femeile de obicei”, de la soţul ei de la acel moment, Dorin Cocoş.

Comentarii Facebook