Miercuri 24 Aprilie

Alex Bodi, furnizorul de bolizi pentru proxeneții clujeni, încearcă să își ascundă averea de ”ochii legii”


Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, arestat preventiv într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, luptă pentru a-și face ascunsă avea, de frica unor sechestrări.

Musculosul din Mediaș vrea să facă dispărut un SUV-ul Lamborghini Urus. Acesta a anunțat firma de la care, în iarna anului trecut, a achiziționat SUV-ul Lamborghini Urus, evaluat la 200.000 de euro, și cere banii înapoi.

Bodi vrea să scape și de alte bunuri, iar banii să îi poată ascunde în diverse combinații.

Procurorii l-au reținut pe Alexandru Bodi (foto dreapta, alături de Cosmin Pop, proxenetul milionar din Cluj), un cunoscut al lumii mondene, care își afișa ostentativ bogăția, sub acuzațiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda „loverboy”.

f4927f384b0284e46c0ba46ee62c1501.jpg

Foto: Cosmin Pop, proxenetul milionar din Cluj, și Alex Bodi la un club în București

Bodi a fost ridicat de la locuința lui din Ilfov.

Alexandru Bodi a devenit cunoscut după căsnicia tumultuoasă cu o altă figură obișnuită a lumii mondene, Bianca Drăgușanu. El este bănuit că era mâna dreaptă a lui Adrian Tâmplaru. Fost locotenent al temutului interlop Ion Clămparu, trimis 30 de ani după gratii după ce a coordonat cele mai mari rețele de proxenetism din Europa, Tâmplaru ar fi racolat tinere femei încă de acum 10 ani, pe vremea când era închis pentru alte fapte similare. După eliberare, și-ar fi construit o rețea pentru exportarea fetelor, păcălite cu perspectiva unei vieți mai bune peste granițe. Bătăile erau principala metodă de a le convinge să coopereze, au descoperit anchetatorii.

Alex Bodi a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT Craiova pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda „loverboy”. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Alex Bodi avea legături puternice și cu proxeneții de la Cluj (Cosmin Pop, Codin Pop, Tudor Vlașin, Călin Man, Lucian Jula și Vlad Rotar) prinși și arestați în mai 2020 pentru că trimiteau în țări din Occident fete la ”produs”, uneori chiar propriile prietene, amante sau neveste, unele racolate chiar prin metoda ”loverboy”.

Unul dintre aceștia, Cosmin Pop, zis și ”Șarpele”, avea cumpărată o mașină de lux, în valoare de 400.000 de euro, dar achita ratele cu banii produși de cele două tinere trimise în Elveția și Austria. ”Șarpele” avea cardurile fetelor și lua bani cu nemiluita. Una dintre prostituate. G.A. s-a plâns că este amenințată. Mașine era cumpărată de la Alex Bodi, care încasa ratele. 

Prostituată din lotul proxeneților de la Cluj, sfătuită de preot să continue prostituția, dar să nu mai dea banii peștilor

Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae - fostul soț al Biancăi Drăgușanu - în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935.

Spre exemplu, în data de 12.01.2020, orele 00.30 și 01.04, G.A.(o tânără obligată să e prostitueze – n.n.) a avut două dialoguri telefonice cu B. Alexandru în care i-a transmis că Pop Cosmin, zis ”Sharpele nebunu” a amenințat-o, că i-ar fi sugerat că poate să îi facă rău, dorind să afle dacă la acel moment avea pe altcineva (alt bărbat). I-a spus interlocutorului că Pop Cosmin i-a spus prin intermediul aplicației whatsapp așa: Eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că el nu-i prost, ca și Coco, că gen, că D… avea deja vreo două degete tăiate!”, precizează anchetatorii.

Mama interlopului l-a mustrat într-o conversație înregistrată de procurori. În 13 decembrie 2019, ora 07.17, Pop Cosmin a vorbit cu Pop Cristina la telefon, ”însă interlocutorul său era mama lui, care folosea telefonul susnumitei. În cadrul discuției lui Pop Cosmin i-a reproșat că nu lucrează, trăiește doar din banii câștigați de femei și că a cheltuit foarte mulți bani întrucât la acel moment avea multe datorii. În final, i-a mai transmis că tot în anturaj cu oameni ca el a umblat, fapt pentru care consider că mama sa s-a referit la acel anturaj de care s-a mai discutat în prezentul act, respectiv acel grup format în mare din prostituate-proxeneți”.

Pop mai avea o prostituată de la care încasa bani în Viena. ”P.C. s-a prostituat la Viena, la două adrese. Aceasta a fost luată în evidență în Viena ca prostituată, din data de 16.07.2019. Cu ocazia unui control al Poliției a declarat că practică prostituția în Viena, din anul 2014.

În data de 18 decembrie 2019, ora 5.18,P.C. îl apelează pe Pop Cosmin Sorin, acesta din urmă spunându-i sună-mă tot timpul dincolo, nu poți? Din nou se probează faptul că susnumitul ascunde activitatea infracțională. În același sens este și discuția din data de 19.12.2019, ora 06.20, în care îi reproșează de ce o sună prin apel telefonic regulat.

În data de 15.12.2019, ora 19.35 s-a efectuat un apel telefonic între P.C. și Pop Cosmin Sorin. Din discuția purtată se observă că aceasta din urma să îi remită unui Cosmin, care locuia la Viena, suma de 500 de euro. Această sumă era plata unei datorii a numitului Pop Cosmin Sorin, întrucât numitul Cosmin a achitat o amendă în cuantum de 450 de euro, pe care anterior o luase Pop Cosmin Sorin.

Pentru a dovedi că Pop Cosmin gestionează resursele financiare ale persoanei vătămate P.C., chiar dacă acestea nu provin din prostituție, este relevant faptul că, în data de 22.12.2019, ora 21.43, aceasta primește un mesaj de la utilizatorul cu numărul ****, identificată ca fiind mama sa cu textul: ”Ne-ai lăsat în curul gol la bătrânețe”, cu referire la faptul că aceasta a vândut apartamentul părinților săi, pentru a plăti datoriile acumulate de Pop Cosmin Sorin.

Prin aceasta se dovedește că Pop Cosmin utilizează cardul numitei P.C., aspect ce reiese și din convorbirea dintre cei doi din data de 2 ianuarie 2020, ora 12.51, în care Pop Cosmin spune că este la un bancomat, că prima dată nu i-a dat banii, apoi a scos 2.000 și mai încearcă 2.000, iar P.C. îi confirmă acest fapt spunând că a primit mesaj de la bancă.

În ceea ce privește relația proxenet – prostituată, faptul că Pop Cosmin admitea că nu are iubită în conversația cu mama sa și că îi restricționează libertatea de gândire și de mișcare, arată că persoanele de sex feminin cred că sunt într-o relație de concubinaj, însă proxenetul nu se raportează la ele decât ca o sursă de a obține foloase patrimoniale. Astfel, proxenetul se folosește de atașamentul emoțional al persoanei de sex feminin, în scopul deținerii controlului”, mai spus procurorii clujeni care au intrumentat cazul din mai 2020.

Comentarii Facebook