Luni 3 Octombrie

Prostituată din lotul proxeneților de la Cluj, sfătuită de preot să continue prostituția, dar să nu mai dea banii peștilor


Una dintre prostituatele din lotul proxeneților reținuți la Cluj, G.A., a ajuns în depresie ca urmare a traumelor suferite. Aceasta a ajuns la un terapeut, dar și la mănăstire, unde preotul duhovnic i-a spus să continue să se prostitueze, dar să îl scoată din scemă pe proxenetul Cosmin Pop, care o manipula și exploata. 

În data de 28.02.2019, G.A. a vorbit la telefon cu o doamnă care folosea numărul de telefon 0954…… și i-a arătat că a fost la mănăstire, iar preotul a sfătuit-o să nu îi mai dea bani lui Cosmin Pop (n.red. Șarpele nebun), că oricum nu o va părăsit pe P.C. (o altă prostituată) și că nu se va mărita cu el. Astfel, preotul admitea că Pop Cosmin o manipulează, amăgind-o cu ceea ce și-ar fi dorit ea, scopul fiind cel de a obține foloase patrimoniale de la de la G.A.. În final, i-a mai zis preotul să păstreze legătura cu Yost Lawrence, care îi dădea sume mari de bani pentru practicarea prostituției”, arată procurorii în probele adunate la dosar.

Yost este un bărbat care apare în dosar și care i-a dat tinerei bani, 2000 de euro, în 12.12.2019, sumă care au fost rapid transferată în contul lui C. Radu, pentru a plăti o datorie pe care prostituata a făcut-o cu două zile mai devreme. Suma împrumutată a fost folosită de fapt de proxenetul Cosmin Pop, pentru a achita către firma Elis Group Impex o tranzacție cu mențiunea ”haine șarpele”. Compania gestionează un magazin de haine de lux din București, unde sunt firme exclusiviste precum: Dsquared2, Neil Barett, Les Hommes, Plein Sport, Giuseppe Zanotti sau Hackett London. Hainele au fost plătite din aplicația bancară a prostituatei G.A., care fusese la mănăstire. 

Tot, G.A. a fost cea care i-a plătit ratele de mașina marca Rolls Royce, transferând bani în contul lui Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

G.A. a mai discutat cu alte prostituate și a mărturisit că se teme că, dacă se va rupe de anturaj, proxeneții vor veni la ea acasă să o caute sau vor publica fotografii indecente cu ea. 

În data de 12.01.2020, lucrurile erau deja tensionate, pentru că tânăra i-a relatat altui apropiat că ”Șarpele nebun” a amenințat-o și i-a sugerat că îi poate face rău. Pop i-ar fi transmis fetei prin WhatsApp că: ”Eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că io nu-s ca Coco (n.red. Codin Pop), că gen că D. (altă prostituată care refuza să se mai supună și care a ajuns la terapeut) avea deja vreo două degete tăiate”.

Foto: Cosmin Pop și Alexandru Bodi

Comentarii Facebook