A vrut să-și salveze iubita de proxeneți. Explicația tatălui ce s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii de 7 luni, respectiv 1 an


Explicații halucinante ale bărbatului din Satu Mare, după ce și-a bătut copiii, un băieţel de nici doi ani şi o fetiţă de 7 luni. Potrivit versiunii oficiale tânărul de 22 de ani, ar fi vrut să se răzbune astfel pe mama copiilor, aflată la muncă în străinătate. El însă spune că a încercat să-și salveze iubita. 

Afirmaţii dureroase şi lovituri repetate sunt surprinse în filmuleţul de doar câteva secunde pe care tatăl l-a făcut ca dovadă că îşi agresează propriii copii. Potrivit martorului care a trimis imaginile, individul s-ar fi răzbunat pe fetiţa de doar şapte luni şi băiatul de un an şi 7 luni pentru că mama acestora, o tânără de 20 de ani plecată la muncă în Marea Britanie, nu ar fi făcut suficienţi bani, scrie Observator. 

Ieri, poliţiştii din Satu Mare s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi loviri sau alte violenţe. Înainte să fie încătuşat, printr-un mesaj trimis presei locale din Satu Mare, tatăl a expus însă o altă variantă. Mama copiilor ar fi fost victima unor proxeneţi albanezi din Marea Britanie, iar agresarea minorilor ar fi fost singura soluţie ca să o scoată din mâinile lor, notează sursa citată. 

Prietena mea a fost la muncă în Anglia, nu a mers şi au dat-o afară. Avea o prietenă în Anglia şi aceasta a sărit în ajutorul ei, dar de fapt a dus-o la produs şi a fost obligată de albanezi să face chestia asta. Ea nu a putut să-mi zică asta pentru că tot timpul era cineva lângă ea şi noi am stabilit că, în caz de probleme, dacă le fac ceva copiilor vine acasă. Aşa că am apelat la metoda asta şi am descoperit că este ţinută cu forţa acolo", susține bărbatul care și-a bătut copiii.

Citește și: Un tată s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii de 7 luni, respectiv 1 an. A trimis imaginile mamei, ca răzbunare pentru că nu i-ar fi dat bani de droguri

Comentarii Facebook