Joi 18 August

Un tată s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii de 7 luni, respectiv 1 an. A trimis imaginile mamei, ca răzbunare pentru că nu i-ar fi dat bani de droguri


Caz cutremurător la Satu-Mare. Un băieţel de nici doi ani şi o fetiţă de 7 luni au fost bătuţi de tatăl lor, un tânăr de 22 de ani. Acesta ar fi vrut să se răzbune astfel pe mama copiilor, aflată la muncă în străinătate.

Atenție, urmează informații cu puternic impcat emoțional!

Tânărul s-a filmat în timp ce le dă copiilor, o ploaie de palme şi a trimis imaginile mamei acestora. Ar fi vrut să o şantajeze astfel, pentru că tânăra nu i-ar fi trimis bani pentru droguri, spun surse judiciare. Cei doi copii, o fetiţă în vârstă de 7 luni şi un băieţel  de 1 an şi 7 luni au ajuns în grija unui asistent maternal.

Și-a bătut copii pentru a se răzbuna pe mama acestora

Este o primă decizie luată de către cei de la DGASPC Satu Mare. La finalul anchetei se va stabili cu exactitate şi în grija cui vor rămâne cei mici. Mama lor, o tânără în vârstă de 20 de ani se afla la muncă în Anglia, în momentul în care concubinul ei i-a trimis imagini în care se vede cum îşi loveşte copiii.

Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi vrut să se răzbune pe tânără pentru că nu i-ar fi trimis bani. Seara trecută, tânăra a ajuns în România, iar în cursul zilei de azi urmează să fie audiată de poliţişti. 

Tot acolo se află şi tatăl agresiv, de altfel pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, iar cercetările continuă în acest caz. Anchetatorii s-au autosesizat după ce imginile revoltătoare cu cei doi copii loviţi de tatăl lor au apărut pe internet, potrivit presasm.ro


Comentarii Facebook