”Dumnezeu face să plouă și peste cei drepți și peste cei nedrepți”. Preotul s-a rugat pentru ploaie și a binecuvântat culturile - FOTO


Preoții din comuna Comuna Cudalbi, județul Galați, s-au adunat lângă culturile de floarea soarelui și au făcut o slujbă, pentru a aduce ploaia.

Fără apă de la Dumnezeu oamenii cred că va urma foamete.

Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care ”face să răsară soarele Său și peste cei răi și peste cei buni și face să plouă și peste cei drepți și peste cei nedrepți” (Matei, 5:45.

Din cauza temperaturilor foarte ridicate şi a secetei din ultima perioadă, păşunile şi culturile au fost afectate, ameninţând cu foamete. Nădejdea tuturor este numai la Dumnezeu cel milostiv şi mult îndurat să nu se mânie pentru păcatele noastre cele cu ştiinţă şi cu  neştiinţă.

Ne-am rugat, astăzi, să ne dea Dumnezeu ploaie să se îndrepte recoltele. Încrezători în purtarea de grijă şi milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre”, a transmis primarul Grigore GHEONEA, din comuna Cudalbi.

Toată România este sub presiune din cauza lipsei ploilor. Culturile agricole vor avea de suferit, dacă nu se termină canicula. 

Comentarii Facebook