A fost depistat al șaptelea caz de coronavirus în România. Cine este persoana infectată


O tânără din Timișoara a fost depistată pozitiv cu COVID-19, miercuri, informează Grupul de Comunicare Strategică. Tânăra este colegă de clasa cu pacientul de 16 ani care a fost diagnosticat cu coronavirus.

Astfel, în urma testelor realizate la Timișoara, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv. Concret, este vorba despre o colegă a adolescentului, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Tânăra a fost transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara. Celelalte 25 de persoane care au intrat în contact cu tânărul de 16 ani, au fost depistate negativ. Persoanele vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

Tânăra din Timisoara este al zecelea român infectat cu COVID-19 din ultima saptamana, dupa cei confirmati in tara - sase, in Japonia - doi pasageri de pe nava Diamond Princess, care s-au vindecat intre timp, iar unul in Lombardia, Italia.  

Rezidentul din Lombardia este al treilea cetățean român din diaspora infectat cu coronavirus. 

Comentarii Facebook