Sorina Pintea scapă de arest și va fi cercetată în libertate! Judecătorii impresionați de boala demnitarului


Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis că fosta ministră a Sănătății, Sorina Pintea, poate fi cercetată în stare de libertate, sub control judiciar.

Sorina Pintea a reclamat în termeni duri, alături de alți membri partid, fiind chiar și un miting, că este bolnavă și nu suportă arestul. Judecătorii de la Curtea de Apel s-au lăsat înduplecați, deși cei de la Tribunalul București au dispus arestarea pentru 30 de zile. 

După sentința de la Curtea de Apel, Sorina Pintea, a fost transportată cu o salvare la Spitalul Universitar București. Acolo va fi supusă, datorită stării precare a sănătății, unui RMN si unei investigații amănunțite la plămâni.

Ea a fost audiată la Camera Preliminară a Curții de Apel București două ore în condițiile în care altele similare durează 30 de minute. Instanța a rămas în pronunțare.

Sorina Pintea a scăpat și de cătușe, tot ca urmare a presiunilor puse în ultimele zile de ea și de apropiați, care au reclamat că este bolnavă și că este inadmisibil ca un om bolnav să fie purtat cu cătușe. Astfel, ea a fost adusă vineri la Curtea de Apel București fără cătușe.

Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant, vinerea trecută, în timp ce lua 120.000 de lei spagă în biroul ei de la Spitalul din Baia Mare, unde este manager. Atunci, Sorin Pintea era la lucru și nu în concediu medical, care s-ar fi impus dacă este atât de grav bolnavă.

Ce acuzații i se aduc fostului ministru!

Comentarii Facebook