Visele îți arată de ce boli suferi. Vezi interpretările


In mod normal, te gandesti ca doar medicul iti poate spune cu adevarat cat de buna este starea ta de sanatate. Studii recente arata insa ca si visele pot trage unele semnale de alarma asupra unor probleme de sanatate pe care nici nu banuiai ca le ai.

Un studiu prezentat la intalnirea anuala a Academiei Americane de Neurologie arata ca barbatii care au probleme in ciclul REM al somului prezinta un risc de cinci ori mai ridicat de a suferi de dementa la varste mai inaintate. Totodata, boala Parkinson a fost asociata cu unele tulburari de somn.

Evident, nu te poti baza doar pe calitatea somnului si pe visele pe care le ai pentru a concluziona ca o sa mori de cancer, dar felul in care te odihnesti noapte iti poate indica unele riscuri si chiar probleme de sanatate pe care le ai si de care habar n-ai.

1. Ce inseamna cand visezi ca ai febra

Potrivit specialistilor de la renumita clinica Mayo din SUA, cosmarurile in care visezi ca ai febra sunt de fapt un semn ca nu stai atat de bine cu sanatatea pe cat crezi. Astfel de vise urate sunt un semnal de alarma pe care incearca propriul organism sa il traga asupra faptului ca starea ta de sanatate este afectata de faptul ca nu te imbraci corespunzator de bine pentru vremea de afara.

2. Ce inseamna cand visezi ca nu-ti termini treaba


Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook