Calitățile pe care bărbații le găsesc atrăgătoare la femei


Buzele glossy si decolteurile sexy il vor face pe un barbat sa treaca muntii. Cand vine vorba insa de acel ceva care il loveste instant si il face sa-si piarda mintile, alti factori mai putin evidenti intra in discutie.

Chiar daca barbatii nici nu-si dau seama, ei se confrunta cu o frica teribila in fata senzatiei de obligatie si, la nivel subconstient, sunt atrasi de trasaturi care tempereaza aceste temeri. In mod suprinzator, fiecare dispune de trasaturile care sa-i faca pe barbati sa le cada in plasa, cel mai greu fiind insa in a le constientiza si a le pune in valoare. Ia deci in cosiderare urmatoarele sfaturi si iti garantam ca singurul lucru de care ii va fi frica va fi sa nu cumva sa se indragosteasca prea repede.

Ignora-l dupa 5 minute

Tocmai ai intalnit un tip incredibil de atragator. Multe femei ar alege sa-l copleseasca cu atentia lor. Acest lucru il poate face insa sa se simta pus sub presiune si obligat intr-o relatie. Miscarea inteligenta? Nu te arata impresionata.
Refuzand sa-i acorzi atentie excesiva, nu numai ca ii vei da senzatia ca se afla in siguranta si nu-l presezi cu nimic dar, ii vei da si un mesaj inconstient ca esti oarecum in afara posibilitatilor lui. Barbatii sunt insa construiti pentru a intra in competitie deci, impresia pe care i-o vei da l-ar putea arunca direct in bratele tale.

Simte-te bine in propria ta piele

Nu conteaza cat de sexy te-ai imbracat. Daca nu esti increzatoare in propriul tau trup si nu te simti in largul tau alaturi de tine insuti, un barbat poate fi respins in cateva minute. Nu te intreba cum dar, barbatii simt aceasta neincredere. Daca in schimb dai dovada de incredere si senzualitate, un barbat va stii ca aceste calitati iti apartin si le vei purta cu tine atat in societate cat si in dormitor.

CItește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook