Viorica Dăncilă susține că a ratat întâlnirea cu Juncker pentru că a fost sabotată se instituții

 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a ratat întâlnirea de luni cu preşedintele CE, Jean Claude Juncker, pentru că au fost folosite instituţiile statului în jocuri politice.

 

Din păcate nu pot să nu remarc faptul că şi această reuniune internaţională este politizată într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică. Acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze în faţa intereselor economice ale României. Este regretabil faptul că se folosesc astfel de evenimente şi instituţii ale statului în jocurile politice, evenimente care ar trebui să promoveze România şi care să nu aibă mize personale, evenimente care sunt folosite de multe ori în detrimentul intereselor publice ale României, aducând costuri de imegine pentru ţara noastră”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Viorica Dăncilă a întârziat luni la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker,.

 

Guvernul a explicat ulterior că avionul oficialului european a aterizat mai devreme și ofiţerii SPP au preluat coloana de la scara avionului şi au plecat direct la hotel.

 

Diverse surse susțin că Jean-Claude Juncker a fost cel care a decis momentul plecării de pe aeroport şi că protocolul Executivului se afla la aeroport la momentul aterizării aeronavei.

Comentarii Facebook