Un actor din Game of Thrones a murit după ce a filmat primele scene din noul sezon



Actorul britanic J.J. Murphy a murit la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a apucat să filmeze primele sale scene din cel de-al cincelea sezon al popularului serial ”Game of Thrones”.

Veteranul actor britanic a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani, în reşedinţa sa din Belfast, după doar patru zile de la începerea filmărilor. El fusese distribuit cu puţin timp în urmă în cel de-al cincilea sezon al serialului "Game of Thrones", care este filmat parţial în Irlanda de Nord, potrivit bbc.co.uk.

Murphy a fost distribuit pentru a juca rolul Denys Mallister, cel mai bătrân membru din ordinul militar Rondul de Noapte, iarersonajul său urma să apară pe parcursul celui de-al cincilea sezon al serialului, iar actorul trebuia să filmeze mai multe scene în această vară.

Ultimul proiect cinematografic în care a participat J.J. Murphy este lungmetrajul ”Dracula Untold”, unde a jucat alături colegul său de distribuţie din "Game of Thrones", actorul Charles Dance, .

”Dracula Untold” a fost turnat în Irlanda de Nord în 2013, cu un buget de 100 milioane de lire sterline, şi va fi lansat pe marile ecrane în luna octombrie.

Comentarii Facebook