Tragedie la Hollywood: Robin Williams a fost găsit mort. Prima ipoteză e sinuciderea



Robin Williams, unul dintre cele mai mari nume ale cinematografiei americane, a fost găsit mort, luni, în casa sa din Tiburon, Calif.

Potrivit medicilor legiști, cauza morții comediantului de 63 de ani se pare că este asfixierea, iar principala ipoteză este sinuciderea.

Purtătorul său de cuvânt, care a confirmat știrea, a spus că Williams se lupta cu depresia în ultima perioadă și recent a intrat într-un program de reabilitare pentru consumul de droguri, potrivit variety.com.

Am inima frântă. În numele familiei lui Robin, vă cerem să ne acordați intimitate în perioada de doliu. Sper că nu vă veți concentra pe moartea lui Robin, ci me nenumăratele momente de bucurie și râsetele oferite milioanelor de oameni”, a spus soția actorului, Susan Schneider.

Poliția a primit un telefon, luni, la ora 11.55, din casa actorului, raportând faptul că acesta a fost găsit inconștient și că nu respiră. Paramedicii au ajuns la fața locului la ora 12.00, iar la ora 12.02 au pronunțat decesul.


Robin Williams devenit faimos datorită rolului unui extraterestru, pe nume Mork, în serialul TV Mork și Mindy, iar mai târziu a făcut comedie pe scenă și a jucat în multe filme începând cu 1980. Robin Williams a fost onorat în 1998 cu Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul Good Will Hunting. A mai fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 1988, cu rolul interpretat în filmul Bună dimineața, Vietnam!, în 1990 pentru rolul din Cercul poeților dispăruți, iar în 1992 pentru cel din Regele pescar. A mai câștigat și trei premii Golden Globe, două premii Screen Actors Guild și trei premii Grammy.

Comentarii Facebook