Topul alimentelor care distrug celulele canceroase în mod natural. Vezi ce trebuie să mănânci


Una dintre cele mai periculoase boli ale acestui secol, cancerul, nu are, de cele mai multe ori, un remediu eficient, tratamentele medicamentoase sau cele chirurgicale având o rată de succes destul de mică.  Există însă  și câteva metode prin care apariția acestuia poate fi evitată.

Iată care sunt alimentele ce te ajută în lupta pentru a preveni apariția cancerului:

1. Turmeric

Curcuminul are nenumarate beneficii, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine. Efectele sale benefice au o sfera larga de actiune asupra mai multor boli, fara efecte secundare. Un studiu realizat la Munchen releva faptul ca turmericul inhiba formarea metastazelor.

2. Struguri si Resveratrol

Resveratrolul nu numai ca este un antioxidant foarte puternic, insa el reduce degenerarea celulelor. Resveratrolul care se gaseste in struguri ajuta la reducerea dezvoltarii celulelor canceroase si precanceroase.

3. Ceaiul verde

Catehina din ceaiul verde este o substanta flavonoida uimitoare. Ea blocheaza dezvoltarea tumorilor si necrozelor si interfereaza cu o substanta chimica ce duce la inflamarea celulelor din muschi si vasele de sange.


Citește mai departe pe Sfatulparintilor.ro

Comentarii Facebook