Miercuri 24 Aprilie

Top 3 alimente ”sănătoase” care îngrașă


Dacă mănânci sănătos și tot nu reușești să slăbești, trebuie să știi că există numeroase mâncăruri ”sănătoase” care te îngrașă.

Iată care sunt cele mai comune:


1. Cerealele

Știm că majoritatea dietelor recomandă să mănânci la micul dejun cereale integrale cu lapte sau iaurt. Însă multe dintre cerealele pe care le găsești la vânzare sunt pline de zahăr, ceea ce le face delicioase, dar nepotrivite pentru o dietă sănătoasa. Când îți alegi cerealele, uită-te pe ambalaj și asigură-te că sunt cereale integrale și că nu conțin adaos de zahăr.

2. Sandwich cu curcan

Carnea de curcan este foarte sănătoasă, dar nu este o alternativă bună pentru dieta ta, dacă o pui între două bucăți mari de pâine. În loc de sandwich, optează pentru o salată cu multe legume și cubulețe de carne de curcan preparată de tine, fără multă sare sau uleiuri.

3. Produse dietetice

Nu te lăsa influențată de etichetele "produs dietetic", deoarece uneori acestea conțin un adaos mare de sare sau potențiatori de aromă, care nu îți fac bine. În loc de produsele dietetice, optează pentru o porție mică din produsele preferate obișnuite.



Sursa: acasatv.ro

Comentarii Facebook