Tiganii din Romania "invadeaza" Londra, inaintea Jocurilor Olimpice


Bande de infractori din Romania ajung zilnic in Londra, inaintea Jocurilor Olimpice. Hotii de buzunare, prostituatele si cersetorii sunt transportati cu autocarele.

Acestia sunt debarcati la West End si au deja harti care sa ii ghideze pana in centrul metropolei.

In fiecare noapte, circa 60 de romani fara adapost sunt evacuati din zona Marble Arch si Oxford Street. Politia a gasit si 50 de femei care se prostituau si au arestat patru cersetoare care foloseau copii cu varsta de pana la 3 saptamani pentru a-i impresiona pe londonezi si pe turisti, scrie Daily Express, in editia electronica de marti.

"Credem ca ne confruntam cu primele actiuni antreprenoriale pro-active ale unor bande organizate inaintea Jocurilor Olimpice", a declarat Claire Hardy, ofiter responsabil de reducerea infractionalitatii la Westminster.

"Am avut intotdeauna probleme cu est-europenii care vin aici. Dar in ultimele trei saptamani au venit cu o intensitate pe care nu am mai intalnit-o pana acum", a afirmat Nickie Aiken, membru al Cabinetului Consiliului Westminster pentru protectia comunitatii, citat de Mediafax.

Cersetorii si hotii sunt trimisi inapoi in Romania, dar revin pentru ca Marea Britanie ofera ajutoare si cazare pentru cei fara o locuinta.

Comentarii Facebook