Szoby Cseh se luptă cu o boală teribilă! Marele cascador a slăbit 20 de kilograme

 

Marele cascador Szoby Cseh se luptă cu cancerul și a slăbit foarte mult din cauza bolii.

 

Artistul a fost diagnosticat cu cancer la sistemul osos, astfel că se deplasează numai cu cârje. ”Am o anchiloza la nivelul bazinului care imi ia piciorul stang si asta ma impiedica sa ma deplasez. Mi s-au sugerat carje, dar cum sa folosesc eu asa ceva? Cum?”, a declarat Szoby Cseh în luna mai.

 

Marele cascador a fost nevoit să renunțe la mândrie și să folosească cârjele. ”Nu pot sa merg. Ma deplasez in carje si ma doare rau piciorul stang. Durerea imi ia piciorul. Asta e boala. E parsiva. Intr-o zi esti mai bine, in alta mai rau. Abia ce am iesit din spital. Sunt ceva probleme cu analizele. Nu mi-au iesit prea bine si in ultima perioada am slabit cam 20 de kilograme. Asa ca nici nu arat prea stralucit. Obosesc repede si din nimic”, a spus acum Szoby Cseh, citat de wowbiz.

 

 

 

Despre zvonul că ar fi încercat să se sinucidă, el a spus: ”S-a scris despre mine ca as fi vrut sa ma sinucid, ca ma bate gandul sa imi iau viata. Oameni buni, credeti-ma ce va spun, sunt ultimul pamantean care as face una ca asta. Eu iubesc prea mult animalele, copiii, oamenii si viata si nu ma las rapus dintr-atata. Am avut la viata mea de cinci ori coloana vertebrala rupta de la cascadoriile mele. Am suportat dureri si am rezistat. Am corpul antrenat si psihicul prea tare ca sa comit un astfel de gest. Cine zice ca m-as sinucide nu ma cunoaste si habar n-are cum sunt eu construit. Am slabit mult, dar am slabit de la stres si de la suparare pentru ca ma zbat sa rezolv lucruri la “Gladiator”, la fundatia mea, sa gasesc sponsori si sa ajut copiii care provin din familii defavorizate sa nu ajunga in puscarii. Ii invat sa se apere de belelele de pe strada si ii educ si pregatesc pentru viata. Un fost elev de-al meu, un gladiator care a trecut prin mainile mele, e acum la a doua Facultate si stiu ca am avut un aport in salvarea lui. Acum, de cand nu mai am sponsori si sunt ajutat mult, mult prea putin de Primaria sectorului 3, din 80 de elevi cati aveam in trecut, mai vin doar 15 copii la tabara mea de antrenament. Asta mi-e oful si asta ma roade, nu boala si nu durerea. Aia e treaba mea”.

Comentarii Facebook