Sergiu Nicolaescu a MURIT la 82 de ani


Sergiu Nicoleascu a murit pe 3 ianuarie la Spitalul Elias din Capitală.

Regizorul Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Bucureşti, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat. Sergiu Nicoaescu a decedat joi, la ora 08:20, a anunţat conducerea spitalului Elias. 

Regizorul fusese internat din 26 decembrie şi recent fusese operat de peritonită.

"În ultimele 48 de ore, în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.

Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, fiind operat de peritonită în 28 decembrie 2012.

Reprezentanţii Spitalului Elias declarau că intervenţia chirurgicală a avut loc "în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute". Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.

Sergiu Nicolaescu a fost ales pentru prima dată parlamentar în 1990, pe listele FSN, iar în actuala legislatură a încheiat al cincilea mandat în Parlament. Singura legislatură în care nu a fost parlamentar a fost cea din 2004-2008. Nicolaescu a fost membru al Comisiilor de cultură din Senat în fiecare legislatură şi a deţinut preşedinţia comisiei în actuala legislatură. Nicolaescu are vârsta de 82 de ani. El este regizor, actor de film, scenarist şi producător de film, fiind totodată între cei care au luat parte la Revoluţia din 1989.

Sergiu Nicolaescu şi-a prezis sfârşitul? ”Mai am puţini ani de trăit, vă spun sincer La revedere!”

Comentarii Facebook