Duminica 28 Aprilie

Samsung a scos deja primele accesorii oficiale pentru Galaxy S4 FOTO


Coreenii de la Samsung au știut că noul Galaxy S4 va fi un adevărat succes și deja au pus la dispoziție pe site-ul oficial o serie de accesorii utile pentru noul flagship al companiei.



Printre ele se numără Flip Cover-ul pe care-l ştim de la Galaxy S III şi o husă din silicon. Foarte interesantă este husa S View Cover, care seamănă mult cu cea Flip, dar lasă descoperită casca şi o porţiune din ecran. Probabil că utilizatorul lui Samsung Galaxy S 4 va putea să răspundă la un apel fără să deschidă husa.

Husa S View Cover




Pentru amatorii de sporturi şi fitness, Samsung are S Band, un accesoriu sub forma unei brăţări cu care pot fi monitorizate caloriile, numărul de paşi şi distanţele parcurse. De asemenea, brăţara poate urmări mişcările din timpul somnului. Rezistentă la apă, S Band va comunica cu aplicaţia S-Health 2.0, probabil prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.


Brăţara S Band





De departe cel mai interesant accesoriu al lui Samsung Galaxy S 4 va fi Game Pad-ul. Acesta are o configuraţie similară cu cea a controller -ului consolei Xbox 360 şi se conectează la telefon prin Bluetooth, via NFC. Ar fi fost drăguţ ca Samsung să ofere şi o baterie cu capacitate mare în acel gamepad, pentru a suplini consumul mare al telefonului din timpul rulării jocurilor. Game Pad este disponibil şi pentru alte modele, fiind recomandat pentru ecrane cu diagonala de la 4” la 6.3”.


Un accesoriu foarte atrăgător - Game Pad pentru Galaxy S 4






Vezi mai multe accesorii pe Go4it.ro.

Comentarii Facebook