Răzbunarea INEDITĂ a unui bărbat înșelat. Vezi ce s-a gândit să facă


Un american a descoperit că soția sa avea o aventură cu un alt bărbat și s-a hotărât să se răzbune pe amantul femeii într-un mod total neobișnuit.

După ce a aflat de relația soției sale, bărbatul, care dorea să evite o confruntare fizică, s-a gândit că o metodă mai bună de a se răzbuna pe amant este să îl facă de râs pe unde poate.

Astfel, acesta a compus o scrisoare pe care a distribuit-o in clădirea în care locuiește bărbatul, pentru a le arăta vecinilor ce fel de bărbat este, apoi a postat scrisoare pe Reddit.

Iată ce conținea scrisoarea:

"Atenție! Știți lângă cine locuiți?

Vecinul vostru Charles L. M...., care locuiește la ....., are o relație cu soția mea, cu care sunt căsătorit de 12 ani.

Cei doi au o relație de pe 25 februarie 2012, însă am aflat abia în luna ianuarie de ea. Soția mi-a promis că va înceta, însă am descoperit ieri că au continuat să se întâlnească. Am hotărât să divorțez de ea.

Numărul său de telefon este ..... Are 1,9 metri și 88 de kilograme. Conduce un pick-up truck Chevrolet de culoare albă.

Mă voi deplasa mâine la locul său de muncă și duminică la Biserica unde obișnuiește să meargă, pentru a le arăta tuturor ce fel de bărbat este. Deoarece nu-i pot face rău în mod fizic, riscând astfel să-mi pierd copiii sau să ajung la închisoare, plănuiesc să-l fac de râs peste tot unde pot.

Vă doresc o seară plăcută"

 



Comentarii Facebook