Reacția Elenei Udrea, după ce a fost exmatriculată de la UBB Cluj: ”Îmi pare rău”



Elena Udrea a comentat, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, decizia Facultații de Teologie Ortodoxă a Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca de a o exmatricula.

Fostul ministru a precizat că nu are ”starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă”, menționând că atunci când a început cursurile acestui master, în toamna anului 2016, era implicată într-un singur dosar penal, dar între timp au mai apărut două, fapt pentru care nu are timp să se prezinte la cursuri.

Îmi pare rău că nu am reușit să termin acum cursurile de master, pentru că pur și simplu nu am timpul necesar și mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă.. Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorința mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum își iau alții “doctoratele”. Când am început, aveam un dosar penal în instanță, acum am trei!!!!!!, am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit...aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... După ce se va termina, voi relua cu siguranță cursurile. Până atunci, rămân aceeași practicantă religioasă și la fel de interesată de credință și influențele credinței asupra vieții noastre.

Probabil că îmi trebuie tocmai o credință mai mare, pe care încă încerc să o dobândesc, pentru a putea ignora această luptă pe care o duc de trei ani și a mă preocupa mai mult de lucruri cu adevărat importante în viață, cum sunt aflarea lui Dumnezeu și relația noastră cu Divinitatea.

Pentru că suntem aici, vă rog să citiți o carte care vă poate schimba perspectiva asupra religiei și sigur vă poate schimba viața! “Predica de pe munte”, de Emmet Fox”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi, că Elena Udrea a fost exmatriculată pe motiv că nu s-a prezentat la niciun examen.

Comentarii Facebook