Instagram vine cu o nouă funcție dorită de foarte mulți utilizatori



Rețeaua de socializare Instagram vine cu una dintre cele mai dorit funcții, printr-o simplă actualizare.

Astfel, platforma vine cu o funcție care le va permite utilizatorilor să partajeze alte postări existente, ale altor persoane.

Similară cu ”Share-ul” de pe Facebook, noua opțiune din Instagram este momentan experimentată pe un număr limitat de utilizatori. Ca orice altă schimbare majoră, este dificil să-ți dai seama cum va fi primită de membrii platformei și o perioadă de teste este recomandabilă.

În trecut, dacă îți doreai să postezi din nou ceva ce ai văzut pe Instagram, trebuia să instalezi o aplicație dedicată în acest sens sau să faci o captură de ecran. Noul sistem va ușura enorm procesul. ”Testăm în permanență moduri prin care să-ți fie mai ușor să partajezi orice moment cu prietenii de pe Instagram.” Astfel au argumentat oficialii Instagram decizia integrării unui buton de partajare celor de la Engadget, potrivit playtech.ro.

În mod previzibil, nu poți să partajezi mai departe decât o postare apărută pe un profil public, nu și pe unul privat. Este important de reținut că atunci când încerci să partajezi o postare, aceea nu-ți va apărea în fluxul propriu de pe Instagram ci în secțiunea Story, de unde va dispărea automat după 24 de ore.

Comentarii Facebook