PSD susține că Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de oameni, nu FIREA - VIDEO

 

PSD a postat un mesaj pe Facebook prin care susține că Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de bucureșteni, pe Arena Națională, și nu Gabriela Firea, așa cum s-a întâmplat în realitate.

 

Victor Ponta, fostul lider PSD, i-a acuzat pe actualii conducători ai partidului, în termeni duri, pentru tentativa de a denatura adevărul, în legătură cu momentul în care Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională.

 

Anumite filiale PSD, Giurgiu, Tulcea sau Constanţa, au încercat să inducă ideea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită de cei 15.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Ponta a anunţat că "această mizerie a fost postată de la Sediul Central al PSD".

 

 

 

Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea , Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale.

 

Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “şobolan” că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de “Dom Preşedinte”)!

 

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD / vă rog - reacţionaţi!

 

PS - Dragnea şi Firea sunt trecători, dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imaginea partidului, nu a unor lideri trecători", a fost mesajul postat pe Facebook la Ponta.

 

Primarul general a fost huiduit la scenă deschisă pe Arena Națională de oameni, fiind nevoită să plece de pe stadion. Mii de comentarii negative au fost postate pe pagina de Facebook a Gabrielie Firea, iar aceasta și-a închis contul. 

 

Vezi mai jos cum a fost huiduită Gabriela Firea.



Comentarii Facebook