Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, șantajat de o femeie



Procuroii DNA fac cercetări în cazul unei infracțiuni de șantaj, la adresa președintelui unei instanțe judecătorești.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Livia Stanciu, a fost şantajată de o femeie, care i-a cerut 20.000 de euro pentru a nu dezvălui presei că soţul judecătoarei i-ar fi datorat bani, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din DNA.

Conform sursei citate, femeia care ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu a lucrat cu soţul decedat al magistratului. Ea susţinea că bărbatul îi datora bani şi i-a cerut judecătoarei 20.000 de euro, pentru a nu face public acest lucru.

Procurorii DNA au anunțat, într-un comunicat de presă, că efectuează percheziții în trei locații dinn Galați în acest dosar.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală.

În cursul zilei de 09 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locații situate în municipiul Galați, din care una este punctul de lucru al unui agent economic”, se arată în comunicatul DNA.

Comentarii Facebook