Preot beat, reținut de polițiști, după ce a accidentat mortal o femeie și pe alta a băgat-o în spital


Un preot de 37 de ani a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru omor din culpă, după ce a lovit cu mașina, în noaptea de marți spre miercuri, două femei care mergeau pe marginea unui drum judeţean din Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava.

Accidentul s-a petrecut marţi seara pe DJ 208D, în localitatea suceaveană Mitocu Dragomirnei, preotul lovind un grup de femei din localitate care circulau pe marginea drumului, după care a părăsit locul accidentului.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Suceava, şoferul a fost reţinut şi este cercetat pentru omor din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Corina Dumitraş, a declarat că poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 D, pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, un bărbat de 37 de ani din comuna Zvoriştea a accidentat două femei de 40 şi 59 de ani din localitate, care mergeau pe marginea drumului, conform Mediafax.

Şoferul a părăsit locul accidentului fără să anunţe accidentul şi fără să primească încuviinţarea Poliţiei.

În urma impactului, femeia de 40 de ani a murit, iar cealaltă a fost rănită.

Conducătorul auto a fost identificat, a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,88 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi, având în vedere toate aceste fapte, s-a de spus reţinerea conducătorului auto şi introducerea lui în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Suceava”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Acesta va fi prezentat, miercuri, Parchetului pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook