Plasturele minune! Te scapă de mahmureala de a doua zi


Bytox Hangover Prevention Patch, cum se numeşte plasturtele minune, furnizează corpului o combinaţie de multivitamine şi acizi, care te ajută să eviţi starea de mahmureală de după beţie.

Plasturele trebuie ataşat cu 45 de minute înainte de începerea consumului de alcool şi apoi lăsat până a doua zi, ori cel puţin opt ore după încetarea consumului, informează Daily Mail.

Potrivit inventatorului, Leonard Grossman, un chirurg plastician american, plasturele înlocuieşte substanţele pierdute de organism prin ingestia de alcool, da nu impiedică îmbătarea ori alte manifestări comportamentale cauzate de beţie. Acesta doar ajută la recuperarea mai rapidă a organismului şi funcţionează la fel ca perfuziile cu vitamine administrate în caz de intoxicaţie cu alcool.

Plasturele minune conţine vitaminele A,B,D,E, acid folic şi extract de fructe.

Ben Redhead, manager al site-ului Firebox, prin care plasturele se comercializează în Marea Britanie, a declarat că firma sa nu încurajează în niciun caz consumul excesiv de alcool. 

 

În schimb, utilizarea plasturelui ar ajuta şi economia naţională, astfel putându-se evita mai mult absenţele de la serviciu din cauza mahmurelii.

Comentarii Facebook