Olivia Steer susține că ”rujeola nu există”

 

Cunoscuta și controversata Olivia Steer a lansat o nouă declarație bombă, spunând că nu există rujeolă.

   

Steer își bazează declarația pe o decizie a Curții Supreme din Germania, care ar fi decretat că ”rujeola nu există”, iar apoi rata de vaccinare s-a diminuat. 

 

După aproape cinci ani de luptă grea provaccinistă, prin eforturile comune ale tuturor miniştrilor sănătăţii, premierilor, medicilor cu ştate vechi de plată la producătorii de medicamente, bloggerilor cumpăraţi pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cât şi trollilor ce se gudură la o bere şi un mic, rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de ţară!

 

E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamţ. Drept pentru care, în lipsa oricăror probe ştiinţifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că ”rujeola nu există”, iar ca vaccinarea s-a făcut din ”motive sinistre”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

 

Declarația Oliviei Steer, care susține că vaccinarea este inutilă, vine în contradicţie cu datele oficiale, care arată o creştere a numărului de cazuri de rujeolă. ”Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 4 mai este 12.799, dintre care 52 de decese. În săptămâna 30.04. - 4.05.2018 au fost raportate încă 151 de cazuri nou confirmate în 18 judeţe şi în municipiul Bucureşti”, a anunţat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Comentarii Facebook