Joi 18 August

Crimă la Vama Veche! Un bărbat a fost ucis de patru adolescențiUn bărbat a fost ucis, sâmbătă dimineață, la Vama Veche, de către patru adolescenți cu care se împrietenise în ultimele zile.

Victima este un bărbat de 34 de ani din Galaţi şi a ajuns pe litoral în vacanţa de 1 mai. La finalul ei s-a hotărât să mai rămână câteva zile pentru că era vreme frumoasă. Se pare că, în zonă, îşi făcuse şi câţiva amici şi, ca să nu mai dea banii pe cazare, dormea într-un autobuz abandonat la 50 de metri de plajă şi zona cu terase, potrivit PRO TV.

Vineri seara, bprbatul ar fi invitat acolo 4 adolescenţi de 17 ani ani: două fete şi doi băieţi - împreună cu care a consumat alcool. Apoi - în împrejurări încă neclare - între ei s-a pornit o ceartă - iar turistul a fost găsit mort sâmbătă.

Potrivit unui martor, după ce au plecat de la autobuzul abandonat, cei patru adolescenţi s-au urcat într-un taxi. Poliţiştii din Mangalia le-au luat urma şi sâmbătă după-amiază i-au dus la secţie.

La audieri, suspecţii au fost incoerenţi în declaraţii. Cei patru tineri au fost transportaţi la spital unde le-au fost recoltate probe de sânge, existând suspiciunea ca aceștia să fi consumat și droguri.

Comentarii Facebook