O celebră actriță a fost internată la o intituție de boli mintale după ce a incendiat o casă


Celebra actriță Amanda Bynes a fost internată la o insituție de boli mintale pentru a primi o evaluare psihiatrică după ce a prezentat un comportament extrem de bizar în ultima peroadă.

Întâmplarea care a umplut paharul a avut loc luni noaptea, când Amanda a incendiat locuința unei bătrâne din Los Arboles, California.

Cel care a anuntat autoritatile este un vecin al victimei. Agentii au gasit-o la fata locului pe actrita delirand. Chestionata cu privire la incendiu, Amanda, care joaca de copila, a dat doar raspunsuri neinteligibile. Data fiind starea ei, actrita a fost internata, urmand sa fie evaluata psihic, informează realitatea.net.

Proprietara casei incendiate a declarat că nu știe cine este Amanda Bynes și că a aflat despre incendiu abia când poliția a sosit la fața locului.

Asupra starului a fost găsit un recipient de benzină, iar o parte din hainele sale erau arse. Aceasta poate fi ținută în instituție pentru 72 de ore.

În ultima perioadă, Amanda Bynes, care a renunțat la actorie după ce a strâns câteva zeci de milioane de dolari, și-a schimbat total look-ul de fată cuminte și a adoptat un comportament extrem.


 

 

În trecut și vedete precum Mischa Barton sau Britney Spears au fost internate în instituții de boli mintale.

Comentarii Facebook