Lovitură grea pentru Antena Group. Posturile TV au fost scoase din grila unui important distribuitor



Posturile TV din cadrul trustului intact au suferit o locvitură grea din partea unuia dintre cei mai mari distribuitori de TV din România.

UPC a decis să scoată temporar posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia și Gsp TV din grila de programe a platformei digitate Focus Sat, din cauza costurilor foarte mari și condițiilor inacceptabile propuse de trustul media.

Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grilă televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV și Antena 3 "vine ca urmare a impunerii, de către Antena Group, a unor condiții și costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clienţilor Focus Sat şi pe care compania continuă să le negocieze, în interesul acestora", spune UPC România într-un comunicat, remis joi dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX.

Cele cinci posturi de televiziune au fost scoase din grila de programe din 6 februarie, de la ora 00.00.

"Considerăm că decizia Antena Group şi modul de abordare a acestei situaţii sunt inacceptabile la adresa utilizatorilor, în contextul în care ni se solicită mărirea de peste 4 ori a costului per abonat. Această majorare de tarif ar genera un impact negativ asupra clienţilor noştri, iar acceptarea unei asemenea creșteri de preț în numele clienților nu a reprezentat o opţiune rezonabilă pentru noi. Vrem să ne asigurăm că toate solicitările Antena Group au în vedere oferirea unor condiţii stabile și rezonabile, în raport cu valoarea oferită clienţilor şi că promisiunile făcute clienților Focus Sat vor fi respectate și pe viitor. De aceea continuăm să explorăm toate opțiunile, în speranţa găsirii celei mai bune soluţii pentru clienţii noştri", a declarat Cătălin Ițu, Country Director Focus Sat România, pentru Mediafax.

Reprezentanții companiei au anunțat încă să le vor oferi clienților, în mod gratuit, posturile Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild şi Bollywood TV în pachetul de bază.

Comentarii Facebook