Hackerii au atacat site -ul cotidianului Magyar Hirlap ca raspuns la spanzurarea lui Avram Iancu! VEZI mesajul


Un mesaj in limba romana a fost postat duminica, 20 martie, pe site -ul cotidianului Magyar Hirlap, ca raspuns la spanzurarea lui Avram Iancu la Miercurea Ciuc.

"Editorii Magyar Hirlap au citit textul in limba romana postat pe pagina noastra de start duminica dimineata, socati", au declarat acestia pentru MTI.

Portalul de Internet ungar Index.hu precizeaza ca probabil in spatele atacului a stat grupul nationalist roman de hackeri Securitatea Nationala Romana, care a atacat si site-urile italiene RAI, La Stampa si Corriere della Sera si Le Monde.

Vezi mesajul integral:

"V-ati inselat crezand ca la o palma data istoriei si poporului Roman (15.03.2011) noi vom intoarce si celalalt obraz. Constiinta nationala ne obliga sa luam masurile morale pentru ca Eroii Neamului Roman sa se odihneasca in continuare in liniste. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati 'spanzurat' crezand in falsa razbunare. Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vindecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.

Nu vom uita si nu vom ierta. Puneti-ne rabdarea la incercare!

Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane".
"…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi"
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

 

Citeste si...

Avram Iancu, spanzurat la Miercurea Ciuc de liderul gruparii extremiste Garda Maghiara! - VIDEO

Comentarii Facebook