Gigi Becali este la un las de eliberare. Instanţa i-a admis cererea, dar mai urmează contestația

 

Gigi Becali ar putea fi eliberat condiționat, după ce judecătorii din Medgidia i-au admis, vineri, cererea de liberare.

 

Decizia nu este definitivă și mai poate fi contestată de procurori la instanţa superioară în termen de trei zile de la comunicare.

 

Becali a ispășit aproape 2 ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare.

 

Becali a declarat că în primele momente după aflarea sentinței, din mai 2013, că s-a gândit să-i ceară președintelui Traian Băsescu grațierea.

 

"Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Care-i treaba? Un act creştinesc ţi-e ruşine să-l ceri?", a spus Becali, conform realitatea.net.

 

"Prima dată la asta m-am gândit. Dacă vrea 35% incredere (n.r. Traian Băsescu)... Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Care-i treaba? Un act creştinesc ţi-e ruşine să-l ceri? Toate demersurile care le pot face - smerenie, orice, le voi face pentru ca să fiu liber pentru familia mea. Nu-mi cad galoanele dacă cer...e legal? eu o cer, vrea s-o dea bine. Nu vrea s-o dea, asta e", a afirmat Becali.

 

"Nu m-am aşteptat. Nu credeam că se poate aşa ceva, cum se poate să condamni un om, să distrugi o familie pentru că, vezi Doamne, a făcut un schimb de terenuri acum 16 ani. Asta e ţara lui Chrisos? Asta e ţara lui Satana", a recunoscut parlamentarul

Comentarii Facebook