Miercuri 24 Aprilie

Floarea Leonida, gimnasta care face sportul românesc de râs. A ajuns de pe podium într-un bordel din Germania FOTO


Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică, Floarea Leonida (25 de ani) a ajuns de pe podium direct într-un bordel din Germania, fotografii cu sportiva in iposteze sexy regasindu-se pe site-ul oficial al stabilimentului de lux, scrie Cancan.

Floarea a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar în 2006 a repetat aceeaşi performaţă la „europenele" de la Volos (Grecia). Soarta a făcut însă ca viaţa sportivei să se schimbe însă cu 180 de grade şi Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituată într-un bordel din Germania.


Cel putin aşa reiese din fotografiile si prezentarea succinta a tinerei, postate pe site-ul oficial al stabilimentului de lux. Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Pe timpul când se afla în cantonament, Floarea a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club, scrie Cancan.

Conform unor informaţii primite pe adresa pont@cancan.ro, de când s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul şi cu alte preocupări.

„Eu am stat cu ea o oră în bordelul din Germania. Fata ştie meserie, dar e cam ţărăncuţă. A făcut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o oră. Ea mi-a zis că e acolo de patru ani de zile. Nu e singura româncă din bordel, mai sunt vreo şase fete cu ea", ne-a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucrează Floarea şi care a recunoscut-o imediat.

Afirmaţiile sale sunt susţinute şi de site-ul respectivului stabiliment, care o listează pe fosta gimnastă româncă printre fetele de top.

Constituţie atletică, cupă 70B, înălţime 1,50m. Specialităţi: Sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule, afectuoasă şi drăgăstoasă", cam aşa îşi face reclamă Floarea pe site-ul bordelului din Germania, unde ţine să precizeze că specialităţile ei sunt fetişul cu picioarele şi ejacularea pe corp.


 

Data naşterii: 13 ianuarie 1987
Locul naşterii: Bucureşti


- a concurat pentru Clubul Sportiv al Armatei
-a început gimnastica la 3 ani
-le-a avut antrenoare pe Eliza Stoica, Mariana Dudas şi Elena Ceampelea până să ajungă sub comanda Marianei Bitang şi a lui Octavian Bellu la lotul de senioare al României
-gimnastele ei favorite au fost Claudia Presecan şi Maria Olaru

Palmares:

Junioare:
aur la bârnă la Europene (2002)
argint la sol, individual compus şi cu echipa la Europene (2002)

Senioare:

argint cu echipa la Mondiale (2003)
argint cu echipa la Europene (2006)

 

 

Comentarii Facebook