Povestea emoţionantă din spatele unei fotografiei

 

Un fotograf din Brooklyn a realizat o imagine cu un cuplu arestat, şi chiar dacă fotografia intitulată "Ultimul sărut" ar putea câştiga un concurs important, Mo Gelber nu poate ridica premiul pentru că nu cunoaşte identitatea persoanelor din imagine, scrie jurnalul.ro

Mo Gelber a realizat imaginea în august şi a publicat-o pe reţelele de socializare pentru a găsi protagoniştii. "Ajutor!!! Îi cunoaşte cineva? Am aproximativ 24 de ore să-i găsesc. E foarte important. Am participat cu această fotografie la un concurs mare şi l-aş putea câştiga şi am nevoie de permisiunea lor", a scris Mo pe pagina sa de Facebook pe 17 august.

Fata din fotografie l-a contactat pe Mo şi i-a spus că este Alexis Creque şi are 28 de ani. Alexis şi iubitul ei fuseseră arestaţi pe 15 august pentru că tânărul făcea graffiti într-un cartier din Manhattan. "Eu aveam grijă să nu ne prindă oamenii legii. Am trăit o iubire nebună toată vara. Este ca un film", a spus Alexis.

Iubitul ei este un street artist cunoscut, în vârstă de 26 de ani, iar Alexis nu a vrut să-l identifice pentru că el este încă în închisoare. Ea nu a rămas în arestul poliţiei.

Mo Gelber a mărturisit că va face orice pentru a obţine şi acordul tânărului artist. "Îmi doresc foarte mult să câştig acest concurs", a spus fotograful.

Concursul presupune ca un grup format din cinci celebrităţi să realizeze un film pentru prima dată pornind de la fotografia câştigătoare. "Cvintetul" este format din actorii Eva Longoria şi Jamie Foxx, co-fondatorul Twitter Biz Stone, co-fondatoarea casei de modă Marchesa Georgina Chapman, şi James Murphy, de la LCD Soundsystem.

 

Comentarii Facebook