Miercuri 20 Octombrie

Fete minore găsite în casa preotului Cristian Pomohaci. Fiul adoptiv a ȘOCAT cu vorbele sale

 

Procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti au preluat ancheta în cazul Cristian Pomohaci.

 

Preotul cantaret, acuzat ca ar fi incercat sa obtina favoruri sexuale de la un tanar de 17 ani, si ale carei discutii cu acesta au fost facute publice într-o inregistrare telefonica, se declara nevinovat.

 

O echipa din cadrul Sectiei de Asistenta Sociala de Urgenta a ajuns la Mosuni, in judetul Mures, ca sa faca o ancheta in casa parintelui. Asistentii vor sa vada daca acolo locuiesc copii minori si daca barbatul i-a infiat, asa cum a declarat mai demult, fara aprobarea autoritatior.

 

Inainte ca asistentii sa intre in casa l-au intrebat pe fiul adoptiv daca in casa parintelui sunt copii minori. Acesta a recunoscut ca preotul are in grija 3 fete.

 

Preotul Pomohaci este cercetat de politisti pentru ca ar fi cerut favoruri sexuale de la un adolescent de 17 ani. 

 

Familia parintelul acuza insa ca tot scandalul este o inscenare pornita de la un tanar care voia doar bani, scrie stirileprotv.ro.

 

Marius Pomohaci, fiul adoptiv al preotului: "Toate se arunca asupra parintelui ca e pedofil. Am studiat un avocat si zice ca pana la 15 ani e pedofilie, dupa 15 ani nu mai e pedofilie cum acuza toata lumea. Nu am studiat, am vorbit cu un avocat a zis ca de la 15 ani nu mai e pedofilie”.

 

Sotia fiului adoptiv al preotului: ”Parintele e nevinovat. Nu credem un singur lucru din ce s-a spus in inregistrarea aia. A fost o capcana si o sa se dovedeasca. Totul a fost sa-l denigreze, baiatul acela nu a vrut decat sa scoata bani pe spatele parintelui”.

 

Satenii sunt insa revoltati de toata situatia si spun ca, desi parintele are in grija mai multi copii, el a infiintat chiar si o cantina unde acestia mananca.

 

Pe de alta parte, dupa ancheta procurorilor, Cristian Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexuale, este vizat si de ancheta superiorilor sai de la Arhiepiscopia din Alba Iulia in fata carora a stat mai bine de trei ore. In acerst timp si-a sustinut nevinovatia.

 

Acesta le-a mai spus ca va veni cu dovezi in care sa ateste ca este acuzat pe nedrept. Pana atunci parintele a fost oprit de la slujire pentru un termen de 30 de zile.

Comentarii Facebook