Unde locuiește tânărul care l-a inregistrat pe preotul Pomohaci. Detalii din anchetă

 

Tanarul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci este cautat de autoritatile care se ocupa de caz.

 

Baiatul traieste in Germania, iar intalnirea ar fi avut loc în 2012, in masina preotului. Anchetatorii au nevoie de marturia tanarului in detaliu. Intre timp, mesajele de sustinere din partea enoriasilor curg pe pagina de Facebook a parintelui cantaret si chiar s-au format grupuri de sustinere.

 

Surse din cadrul anchetei spun ca tanarul, care acum are 21 de ani, se afla la munca in Germania. Politistii il cauta pentru ca vor sa il audieze. Nu intamplator si in anul 2013 avea prieteni care lucrau la nemti si pe care a vrut sa ii prezinte preotului, scrie stirileprotv.ro.

 

Faptul că înregistrarea este veche, le dă bătăi de cap anchetatorilor. 

 

Tanar: "As avea unul si cred ca a venit, nu e asa, nu arata neaparat asa frumos. Nu arata asa bine ca si mine, e in Germania la munca." 

Pomohaci: "Cati ani are?"

Tanar: "Eu imediat fac 18, el are 24-25!"

Trei fete minore, gasite acasa la preotul Cristian Pomohaci. Fiul adoptiv: "De la 15 ani nu mai e pedofilie"

 

Cristian Pomohaci a fost audiat de superiori și a cerut indurare, spunând că este nevinovat si chiar că va aduce probe care sa ateste ca baiatul i-a inscenat totul.

 

Pomohaci: "Cand te-am vazut ca treci, am murit! Si am zis ca daca nu fac cunostinta cu baiatul asta, inseamna cs nu-s bun de nimic! Si te-ai uitat la mine si m-am uitat la tine!

Tanar: "Era după Pasti!"

Pomohaci: "Si ne-am intalnit a doua oara! Te-ai mai intalnit vreodata cu un strain, a doua oara, in acelasi oras, in acelasi loc?"

 

De câteva zile, preotul Pomohaci s-a retras din viața publică, dar pe Facebook primește de încurajare.

 

Preotul a făcut foarte mulți bani din cariera muzicală pe care a îmbrățișat-o. El ar deține opt apartamente în Cluj-Napoca, în valoare de peste un milion de euro.

Comentarii Facebook