Facebook Messenger introduce o nouă funcție utilă. Ce poți face de acum



Facebook a dezvoltat o nouă funcție pentru Messenger, prin care te poți conecta prin aplicație cu alte contacte, fără a trebui să îi adaugi la prieteni.

Vom putea, deci, să ne conectăm şi să vorbim cu oricine vrem pe Messenger fără ca ei să fie în lista noastră de prieteni de pe Facebook. Nu e nevoie să îi şi adăugăm în lista de prieteni pentru a vorbi cu ei, deşi îi putem adăuga în lista personală de contacte. Toate acestea se întâmplă, totuşi, într-un format diferit al Messenger-ului, relatează The Next Web, citat de playtech.ro.

Acest lucru este deja posibil deja, însă odată cu introducerea noii funcții, lucrurile vor fi puțin mai diferite.
Facebook deja ne permite asta, dar după introducerea funcției, lucrurile vor căpăta altă formă.

În momentul de față, dacă nu accepţi acea cerere de adăugare la contacte, atunci mesajele pe care ţi le va scrie non-prietenul se vor duce în căsuţa pentru “Cereri de mesaje”. Dacă o accepţi, atunci mesajele vor intra împreună cu cele ale prietenilor (în “Mesajele recente”), deşi el încă nu îţi va fi unul dintre prietenii de pe lista de prieteni a profilului tău de Facebook.

Totuși, după ce se va implementa această nouă funcţie, îţi poți adauga non-prietenii în agenda de contacte Messenger, fără să mai trebuiască să fiţi prieteni şi pe rețeaua socială.

Comentarii Facebook