EXPLOZII la Aeroportul din Bruxelles. Sunt cel puțin 31 de morți. Fiica antrenorului Mircea Rednic a fost martor - VIDEO

 

UPDATE 16:00 - În atentatele teroriste de la Bruxelles și-au pierdut viața cel puţin 31 de persoane, iar alte 200 sunt rănite, anunţă primarul oraşului, Yvan Majeur.

 

Atacurile teroriste s-au soldat, conform bilanţului preliminar, cu 31 de morţi şi aproape 200 de răniţi”, a declarat primarul Yvan Majeur.

----------------------

UPDATE 12:00 - În atentatele de la Bruxelles au murit cel puţin 28 de morţi şi zeci de răniţi. Cel puţin 15 persoane au murit în explozia de la staţia de metrou Maalbeek din Bruxelles, marţi dimineaţă, iar alți 13 morți au fost la metrou, relatează postul belgian RTBF, citând compania de transport STIB din Bruxelles.

 

UPDATE 11:50 - Un procuror belgian a conformat opoteza atentatului sinucigaş din aeroportul Zaventem.

 

--------------------

Aeroportul din Bruxelles a fost ținta a două explozii în cursul dimineții de marți, 22 martie. 

 

Oficilii Aeroportului Zaventem din Bruxelles au evacuat zona și traficul spre terminale a fost suspendat. Bilanțul oficial provizoriu este de 11 morţi şi 25 de răniţi.

 

Martorii au relatat că înainte de producerea celor două explozii au fost trase focuri de armă şi s-au auzit strigăte în arabă, transmite agenţia de presă Belga. 

 

Martoriicred că deflagraţiile s-au produs la check -inul pentru cursa  American Airlines, la ora locală 8.00 dimineaţa, relatează Daily Mail.

 

Antrenorul Mircea Rednic a relatat la Digi24 că fiica sa Luana se afla pe aeroportul din Bruxelles şi că vorbea cu ea la telefon chiar în momentul în care s-au auzit exploziile. Ea a povestit şi ea că a văzut mai multe persoane rănite.

 

”Am alergat şi nu m-am uitat în jur. Am văzut răniţi şi nu mi-am dat seama dacă mai erau în viaţă. Doar am alergat. Îmi era frică să nu alerg spre un loc unde era o bombă. Acum suntem pe pistă. Ne-a scos afară. Sunt multe ambulanţe şi pompieri. La un restaurant şi o farmacie mi se pare că au fost bombele. Căzuse tavanul şi era praf, dar nu mai era fum, când am ieşit nou. Nu ştiu nimic. Eu nu mai plec. Am lăsat bagajul în aeroport. Nu mă mai interesează. Îl aştept pe tata să vină să mă ia cu maşina. Sunt doar angajaţi de la aeroport lângă noi. Nu sunt forţe de ordine”, a declarat Luana Rednic, la Digi24.



Comentarii Facebook