Miercuri 24 Aprilie

Despăgubiri record cerute de familia uneia dintre victimele lui Huidu

 

Familia uneia victimele accidentului provocat de Șerban Huidu a solicitat despăgubiri de 800.000 de euro. 

 

La primul termen din proces, Judecătoria Braşov a dispus ca societatea de asigurări a acestuia să îi dea uneia dintre familii o maşină la aceeaşi valoare cu cea distrusă în accident, scrie Mediafax.

 

Avocatul familiei Balog a solicitat ca mașina Logan condusă de Ştefan Balog (unul dintre cei trei morţi, să fie reevaluată. ”Firma de asigurare a avut un punct de vedere ieşit din comun pentru că nu înţeleg să despăgubească nici la acest moment, nu vorbim de daunele morale pe care ei le-au apreciat foarte mari, dar sigur punând în balanţă viaţa unui om, dar nici măcar contravaloarea unui autoturism, o Dacie Logan, care cu o lună jumătate înainte a fost evaluată de o altă societate de asigurări pentru o poliţă Casco la suma de 5.000 de euro. Faţă de acest document clar care s-a făcut după aceleaşi reguli şi după aceleaşi norme spunem că punctul de vedere al societăţii de asigurare Astra este cel puţin ciudat, pentru că nu are niciun reper care să nu asigure cel puţin o despăgubire justă de înlocuire a acestui autoturism”, a spus avocatul familiei Balog, Bucur Borcoman.

 

Solicitarea de reevaluare a fost respinsă. ”Totul s-a făcut pentru Huidu. Un fir de păr nu i s-a mişcat din cap şi a omorât trei oameni”, a spus Elena Balog, soția bărbatului decedat.

 

Familia Balog a cerut daune în valoare totală de 400.000 de euro. Ioana Câmpean, fiica altei victime a accidentului, Magda Drăgici, a cerut tot 400.000 de euro.

 

În accidentul produs de Șerban Huidu în octombrie 2011 la Timişul de Sus au murit trei persoane.

Comentarii Facebook